Etusivu » Kuka tekee Jos niin podcasteja?

Antti Haverinen - mies podcastien takana

Koska rakastan kaikkeen luovuuteen ja sen käyttämiseen työelämässä ja kehittelemisessä, ei ole ihme että tämä 'Jos niin -podcastit' ovat olemassa.

2018-01-09

Hurahdin täysillä design thinkingiin (muotoiluajattelu) jo vuonna 2013. Stanfordin d.schoolin perustaneiden David ja Tom Kellyn kirjasta 'Creative Confidence' tuli "raamattuni". Olen lukenut sen ympäri ja ämpäri - ja käyttänyt online-kehittelemisissä.

Antti Haverinen - humanisaattori

Huomasin yhtenä päivänä kyseleväni yhä enemmän, millä on merkitystä? Mikä on elämäni tarkoitukseni?

Pohdintojen sysääminä vaihdoin alaa minulle toimimattomasta digimarkkinoinnista ihmisläheisempään coachingiin ja valmentamiseen vuoden 2016 alussa.

Ja kun vuonna 2016 syksyllä julkaistiin vihdoin muotoiluajattelun käyttämisestä oman elämän suunnittelemisessa (ks. Mitä on life design ) olin ensimmäisten joukossa tilaamassa tätä kirjaa Amazonista.

Se on ollut menoa. Tämä design your life idea on mielestäni kova juttu. Ajattele, että sen avulla kuka tahansa voi lähteä muotoilemaan luovilla ihmiskeskeisillä menetelmmillä omasta elämästään sellaista, joka sopii itselle. Unelmien ja merkityksellisyyksien pohtiminen muuten ei normi urasuunnittelu-ohjelmissa keskitytä. Kokemusta on.

Tästä siis piti tehdä ensimmäisenä Suomessa oma podcastinsä.

Podcasteissä esitetyt metodit ovat itsetestattuja oman elämän muotoilemisessa. Mitä kaikkea tämä nyt omaan elämään tuokaan. Tällä hetkellä (tammikuussa 2018) itse protoilen humanisaattorin ideallani ja rakentelen muun muassa tästä DYL:stä omia työkaluja ihan ammattikäyttöön.

Mistä tietääkään, onko näistä podcasteista sinulle apuja. Ota ihmeessä yhteyttä minuun, mikäli voin auttaa mitenkään. Niin ja olisi kiva kuulla mitä olet tuuminut näistä? Mitä olet oivaltanut itsestä?

Rakkain terveisin,

Antti